Jobba hos oss

Lediga jobb

WB Trä – Ett unikt specialsnickeri
Vi älskar känslan av att förädla trä till dörrar, fönster och snickerier av högsta klass. Vi kunde ha fokuserat på trähantverket. Eller produktionen. Men vi går igång på kombinationen av de båda. Att hitta balansen mellan det kreativa unika lösningarna och att möta de specifika behoven. Det där smarta, som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt som vi garanterar högsta kvalitet och trygghet i både produkt och leverans. Något unikt helt enkelt.

Vi erbjuder dig
En trygg arbetsgivare och med bra förmåner och möjligheter att växa med företaget. Men det är inte det som gör oss unika. Vi tycker att omväxlingen är det bästa. Att få komma till jobbet och hantera specialsnickerier skapar variation och känsla av att växa med uppgiften. Att dessutom få lägga så mycket kärlek på sitt hantverk gör att man kommer hem med känslan av att jobba på ett snickeri som är helt unikt.

Vi hoppas du vill känna likadant.

Lediga tjänster

Just ju har vi inga lediga tjänster ute. Du kan däremot skicka in en spontanansökan nedan.

Spontanansökan

Vad roligt att du är intresserad av att bli en del av WB Trä. Här hamnar du mitt i tillverkningen oavsett om du jobbar som tjänsteman eller i produktionen. Du får vara en del av allt från försäljning, utveckling, produktion och leverans.  

Skicka din ansökan eller intresseanmälan till ansokan@wbtra.se eller fyll i formuläret här nedan och glöm inte att bifoga ditt CV.

Tillåtna filtyper: pdf, txt, doc, docx, odt

    Tillåtna filformat: pdf, txt, .doc, .docx