Jobba hos oss

Lediga jobb

WB Trä – Ett unikt specialsnickeri
I mer än 20 år har vi på WB Trä tillverkat helt kundunika kvalitetssnickerier. Vårt uppdrag är att förädla trä till dörrar, fönster och snickerier av högsta klass och kvalitet. Vi har hela vår produktion här i Burträsk och är stolta över att alla våra snickerier görs här – hela vägen från tillverkningsstart till färdig produkt. Genom att fokusera både på trähantverket och produktionen hittar vi kreativa och unika lösningar som möter våra kunders specifika behov. Det där smarta, som inte går att hitta någon annanstans.

Hur smart menar vi egentligen? Här kan du se några av våra tidigare uppdrag.

Att jobba hos oss på WB Trä innebär att du får:
Ett omväxlande och spännande arbete.
Arbeta för en trygg arbetsgivare och bra förmåner.
Delta i och bidra till WB Träs löpande förbättringsarbete.  
Möjligheten att växa med företaget och utvecklas i ditt jobb. 
Upplärning inom de olika områden som du behöver lära dig mer om.  

Men det vi gillar mest är att få komma till jobbet, träffa varandra och lägga tid och omtanke på vårt hantverk. Tillsammans tillverkar vi helt unika snickerier som sätter prägel på Sveriges vackraste och mest omtalade byggnader. 

Jobba i Burträsk
Vi är stolta över att vår produktion finns i Burträsk. Och att flera av våra medarbetare pendlar till oss från bland annat Skellefteå. Det tar cirka 40 minuter med bil från Skellefteå, och om du hellre tar bussen så rullar den in i Burträsk efter 45 minuter. Och vad är väl 40-45 minuter för ett jobb som är helt unikt?

Undersök din potentiella resväg här och se restider på Tabussen.nu.

Se alla våra lediga tjänster nedan.

Burträsk
CNC-operatör
Burträsk
Ytbehandlare
Burträsk
Montör
Burträsk
Maskinsnickare
Burträsk
Hyvlare

Spontanansökan

Vad roligt att du är intresserad av att bli en del av WB Trä. Här hamnar du mitt i tillverkningen oavsett om du jobbar som tjänsteman eller i produktionen. Du får vara en del av allt från försäljning, utveckling, produktion och leverans.  

Skicka din ansökan eller intresseanmälan till ansokan@wbtra.se eller fyll i formuläret här nedan och glöm inte att bifoga ditt CV.

Tillåtna filtyper: pdf, txt, doc, docx, odt

  Tillåtna filformat: pdf, txt, .doc, .docx

  Vi letar med ljus och lykta efter vår nya kollega. 
  Kan du hjälpa oss? Vi tror att personen kan gömma sig i närheten av Skellefteå – eventuellt att hen förirrat sig till trakterna kring Umeå eller Robertsfors. Personen borde lyssna till ord som hyvlare, maskinsnickare, montör, ytbehandlare och CNC-operatör. 
  Läs mer om vem vi söker i tjänstebeskrivningarna ovan.

  Har du sett den här personen eller känner någon som matchar det vi söker? 
  Mejla ditt tips till ansokan@wbtra.se eller be människan höra av sig själv.
  Vi tror att den vill bli hittad.