Jobba hos oss

Lediga jobb

Jobba på ett unikt specialsnickeri.
I över 25 år har WB Trä tillverkat unika kvalitetssnickerier som förverkligar visioner hos arkitekter, byggare och privatpersoner. I dag är vi cirka 40 engagerade medarbetare och tillsammans har vi blivit ett av Sveriges marknadsledande specialsnickerier. Med stort hantverkskunnande och modern träteknik skapar vi helt unika hantverk som sätter prägel på några av Sveriges vackraste och mest omtalade byggnader. 

Vi har hela vår produktion i Burträsk och är stolta över att alla våra snickerier görs här – från tillverkningsstart till färdig produkt. Här hjälps vi åt att förädla trä till dörrar, fönster och andra kreativa och unika lösningar som möter våra kunders specifika behov. Det där smarta, som inte går att hitta någon annanstans.

Hur smart menar vi egentligen? Här kan du se några av våra tidigare uppdrag.

Jobbar du på WB Trä får du:
Ett omväxlande och spännande arbete.
Arbeta för en trygg arbetsgivare med bra förmåner.
 Surrvänliga och riktigt härliga kollegor. Alltså bortom det normala. Att trivas är givet.
Delta i och bidra till WB Träs löpande förbättringsarbete.  
Möjligheten att växa med företaget och utvecklas i ditt jobb. 
Upplärning inom de olika områden som du behöver lära dig mer om.  

Och en massa annat. Men det vi gillar mest med WB Trä är att vi uppmuntras att lägga tid och omtanke på vårt hantverk. För vi skapar ju helt kundunika snickerier som vi genuint tycker om och är stolta över, på ett jobb och med kollegor vi verkligen gillar och uppskattar.

Att jobba i Burträsk
Är förmodligen mycket mindre dramatiskt än vad man kan tro. Oavsett om du pendlar från någon större stad i närheten eller bor i eller i anslutning till Burträsk. Vi har medarbetare som gör båda delarna. Från Skellefteå tar det cirka 40 minuter med bil, och om du hellre tar bussen så rullar den in i Burträsk efter 45 minuter. Och vad är väl 40-45 minuter för ett jobb som är helt unikt?

Se alla våra lediga tjänster nedan.

Just nu har vi inga lediga tjänster ute. Du kan däremot skicka in en spontanansökan nedan.

Spontanansökan

Vad roligt att du är intresserad av att bli en del av WB Trä. Här hamnar du mitt i tillverkningen oavsett om du jobbar som tjänsteman eller i produktionen. Du får vara en del av allt från försäljning, utveckling, produktion och leverans.  

Skicka din ansökan eller intresseanmälan till  andreas.e@wbtra.se.