Jobba hos oss

Lediga jobb

Vad skulle få dig att känna: ”Det här var en riktig bra arbetsdag”? På WB Trä brukar vi säga att vi är riktigt stolta när vi har fått vara kundens skickliga hand, kreativa öga och engagerande röst. 

Det är i alla fall så vi känner, och därför vi går till jobbet varje dag. Även om WB Trä är en trygg arbetsgivare som ger sina ca 40 anställda bra förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och möjligheten att växa med företaget, är det inte det som gör oss unika.

Istället vet vi att våra medarbetare tycker omväxlingen är det bästa. Att få komma till jobbet och hela tiden hantera specialsnickerier skapar variation och känsla av att växa med uppgiften. Att dessutom få lägga så mycket kärlek på sitt hantverk att finishen gör att man vill ha det själv. Det gör att man kommer hem med känslan av att jobba på ett snickeri som är helt unikt.

Vi hoppas du vill känna likadant.

Lediga tjänster

Spontanansökan

Vad roligt att du är intresserad av att bli en del av WB Trä. Här hamnar du mitt i tillverkningen oavsett om du jobbar som tjänsteman eller i produktionen. Du får vara en del av allt från försäljning, utveckling, produktion och leverans.  

Skicka din ansökan eller intresseanmälan till ansokan@wbtra.se eller fyll i formuläret här nedan och glöm inte att bifoga ditt CV.

Tillåtna filtyper: pdf, txt, doc, docx, odt

    Tillåtna filformat: pdf, txt, .doc, .docx