Jobba hos oss

Lediga jobb

WB Trä – Ett unikt specialsnickeri
I mer än 20 år har vi på WB Trä tillverkat helt kundunika kvalitetssnickerier. Vårt uppdrag är att förädla trä till dörrar, fönster och snickerier av högsta klass och kvalitet. Vi har hela vår produktion här i Burträsk och är stolta över att alla våra snickerier görs här – hela vägen från tillverkningsstart till färdig produkt. Genom att fokusera både på trähantverket och produktionen hittar vi kreativa och unika lösningar som möter våra kunders specifika behov. Det där smarta, som inte går att hitta någon annanstans.

Hur smart menar vi egentligen? Här kan du se några av våra tidigare uppdrag.

Att jobba hos oss på WB Trä innebär att du får:
Ett omväxlande och spännande arbete.
Arbeta för en trygg arbetsgivare och bra förmåner.
Delta i och bidra till WB Träs löpande förbättringsarbete.  
Möjligheten att växa med företaget och utvecklas i ditt jobb. 
Upplärning inom de olika områden som du behöver lära dig mer om.  

Men det vi gillar mest är att få komma till jobbet, träffa varandra och lägga tid och omtanke på vårt hantverk. Tillsammans tillverkar vi helt unika snickerier som sätter prägel på Sveriges vackraste och mest omtalade byggnader. 

Jobba i Burträsk
Vi är stolta över att vår produktion finns i Burträsk. Och att flera av våra medarbetare pendlar till oss från bland annat Skellefteå. Det tar cirka 40 minuter med bil från Skellefteå, och om du hellre tar bussen så rullar den in i Burträsk efter 45 minuter. Och vad är väl 40-45 minuter för ett jobb som är helt unikt?

Undersök din potentiella resväg här och se restider på Tabussen.nu.

Se alla våra lediga tjänster nedan.

Just nu har vi inga lediga tjänster ute. Du kan däremot skicka in en spontanansökan nedan.

Spontanansökan

Vad roligt att du är intresserad av att bli en del av WB Trä. Här hamnar du mitt i tillverkningen oavsett om du jobbar som tjänsteman eller i produktionen. Du får vara en del av allt från försäljning, utveckling, produktion och leverans.  

Skicka din ansökan eller intresseanmälan till ansokan@wbtra.se eller fyll i formuläret här nedan och glöm inte att bifoga ditt CV.

Tillåtna filtyper: pdf, txt, doc, docx, odt

    Tillåtna filformat: pdf, txt, .doc, .docx