I dialogen skapas det riktigt unika, där hantverk och kunskap möter visioner.

Projektstöd & montage

Leveranssäkerhet, kvalitet och kundnöjdhet kan låta som självklara mål. För oss är det en del av processen. Eftersom våra lösningar är kundunika, sker all produktion först efter beställning. I dialog med dig håller vi i och ansvarar för hela processen, från utveckling och projektering till färdig och monterad produkt. Självklart hjälper vi också till med leverans och logistiklösningar. Inget får lämna fabriken som inte har rätt finish, passform och användarkvalitet. Och samtidigt tillfredsställer känslan av det unika.

Steg 1

Utvecklingsstöd

Vi är gärna med i ett tidigt skede i ditt
projekt för att stötta i olika beslut.

Steg 1

Steg 2

Projekteringsstöd

Våra kunniga projektledare och säljare hjälper dig välja rätt kombinationer bland alla möjligheter av träslag, beslag, glas och färger.

Vi kan även utföra måttagning i befintliga byggnader för att säkerställa att produkten passar.

Steg 2

Steg 3

Konstruktion

Våra projektledare konstruerar er produkt och tar fram tillverkningsritningar som ni godkänner före produktionen startar.

Steg 3

Steg 4

Produktion

All tillverkning sker i våra egna lokaler i Burträsk.

Våra skickliga, engagerade och rutinerade medarbetare arbetar med såväl modern teknik som gammal hantverkstradition för att just er produkt ska bli unik.

Steg 4

Steg 5

Leverans & logistik

Vi levererar produkterna som ni önskar med det lämpligaste transportföretaget.

Specialtransport med båt eller helikopter kan vi självklart också stötta  med. 

Steg 5

Steg 6

Montage

Vi kan erbjuda montage genom yrkesskickliga montörer i vår montageorganisation. På detta sätt säkerställer du att produkterna monteras fackmannamässigt och med högsta kvalitet.

Steg 6

En engagerad partner

Vi är det självklara valet för kunder som vill ha en partner som hjälper dem från idé till montage och eftermarknad. En partner som bjuder in till dialog och har erfarenheten att tillföra i alla led. Som lyssnar, stöttar och brinner för att lösa kundens problem. 

…som skapar kundunika snickerier

 Vi är särskilt bra för kunder som inte nöjer sig med ett brett sortiment och möjlighet till produktanpassning. Utan som vill ha full frihet att själva välja det som passar dem. Kunder som uppskattar vår nyfikenhet och vår förmåga att skapa personliga lösningar bortom det uppenbara.