Vi söker CNC-OPERATÖR till vår fabrik i Burträsk

 

WB Trä – Ett unikt specialsnickeri

Vi älskar känslan av att förädla trä till dörrar, fönster och snickerier av högsta klass. Vi kunde ha fokuserat på trähantverket. Eller produktionen. Men vi går igång på kombinationen av de båda. Att hitta balansen mellan det kreativa unika lösningarna och att möta de specifika behoven. Det där smarta, som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt som vi garanterar högsta kvalitet och trygghet i både produkt och leverans. Något unikt helt enkelt.

Vi erbjuder dig

En trygg arbetsgivare och med bra förmåner och möjligheter att växa med företaget. Men det är inte det som gör oss unika. Vi tycker att omväxlingen är det bästa. Att få komma till jobbet och hantera specialsnickerier skapar variation och känsla av att växa med uppgiften. Att dessutom få lägga så mycket kärlek på sitt hantverk gör att man kommer hem med känslan av att jobba på ett snickeri som är helt unikt.

Vi hoppas att du vill känna likadant.

Vi söker

Vi söker en erfaren CNC-operatör inom träindustrin. Du kan vara utbildad för att jobba med programmering och bearbetning i CNC-maskiner avsedda för träbearbetning eller ha praktisk erfarenhet som är likvärdig. Som CNC operatör hos oss kommer du ansvara för CNC maskiner med programmering och bearbetning med hjälp av B-solid program. 

Det viktigaste

Är att du har ett genuint intresse för trä och ditt hantverk, trivs med varierande arbetsuppgifter och är en lagspelare som vill fortsätta växa tillsammans med oss.

Ansök här

Skicka din ansökan med CV till ansokan@wbtra.se eller fyll i formuläret här nedanför senast den 30 april. Vi ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten, företaget eller hur det är att bo och arbeta i Burträsk? Kontakta vår produktionschef Anders Rönnlund på 0914-291 01 eller anders.r@wbtra.se så berättar han mer.

Ansökan

Vad roligt att du är intresserad av att bli en del av WB Trä. Här hamnar du mitt i tillverkningen oavsett om du jobbar som tjänsteman eller i produktionen. Du får vara en del av allt från försäljning, utveckling, produktion och leverans.  

Skicka din ansökan eller intresseanmälan till ansokan@wbtra.se eller fyll i formuläret här nedan och glöm inte att bifoga ditt CV.


Tillåtna filtyper: pdf, txt, doc, docx, odt

    Tillåtna filformat: pdf, txt, .doc, .docx