Vi söker MASKINSNICKARE

I rollen trivs du som har förmågan att organisera och strukturera ditt arbete. Du motiveras av att arbeta i team och ser med fördel till laget före jaget. Vi söker en maskinsnickare inom trä eller någon som är utbildad inom träindustri eller dig som har praktisk erfarenhet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, där din drivkraft och ditt engagemang kommer att vara avgörande för oss!

Om jobbet

Kvalitet och kundnöjdhet är en självklarhet för oss på WB Trä och i din roll som maskinsnickare är du en viktig länk för att uppnå det målet. Då våra lösningar är kundunika så kommer du att arbeta med speciallösningar där det ställs krav på god förmåga på noggrannhet.

Vi erbjuder dig en trygg arbetsgivare med bra förmåner och möjligheter att växa med företaget. Men det är inte det som gör oss unika. Vi tycker att omväxlingen är det bästa. Att få komma till jobbet och hantera specialsnickerier skapar variation och känsla av att växa med uppgiften. Att dessutom få lägga så mycket kärlek på sitt hantverk gör att man kommer hem med känslan av att jobba på ett snickeri som är helt unikt.

Känner du likadant tycker vi att du ska söka arbete hos oss!

Om företaget

WB Trä är ett privatägt specialsnickeri med ca 40 anställda. Vi finns i Burträsk, Västerbotten, där barrskogen är som djupast och där klimatet kräver snickerier av högsta kvalitet. Vi har i mer än 25 år tillverkat kundunika kvalitetssnickerier baserade på en kombination av anrik hantverkstradition och modern träteknik.

Vi älskar känslan av att förädla trä till dörrar, fönster och snickerier av högsta klass. Vi kunde ha fokuserat på trähantverket. Eller produktionen. Men vi går i gång på kombinationen av de båda. Att hitta balansen mellan det kreativa unika lösningarna och att möta de specifika behoven. Det där smarta, som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt som vi garanterar högsta kvalitet och trygghet i både produkt och leverans. Något unikt helt enkelt.

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Är du intresserad

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt och därför kommer ansökningarna att behandlas löpande.

Kontakt

Mejla din ansökan till andreas.e@wbtra.se alt. 0914-291 01
Sista ansökningsdag 8 september.

Vi hörs!

Ansökan

Vad roligt att du är intresserad av att bli en del av WB Trä. Här hamnar du mitt i tillverkningen oavsett om du jobbar som tjänsteman eller i produktionen. Du får vara en del av allt från försäljning, utveckling, produktion och leverans.  

Skicka din ansökan eller intresseanmälan till ansokan@wbtra.se .